ویرایش دوم قانون آیین دادرسی کیفری منتشر شد.

  • جهت هرگونه سوال و دریافت راهنمایی با ما تماس بگیرید.
  • آدرس : خیابان زرتشت غربی 13

ویرایش دوم قانون آیین دادرسی کیفری منتشر شد.

 قانون آیین دادرسی کیفری ، در اول اردیبهشت ١٣٩٣ ، طی شماره(٣٢٣٢) با امضاء رئیس جمهور برای اجرا به وزارت دادگستری ابلاغ گردید.
پس از ابلاغ این قانون در کوتاه ترین زمان ممکن معاونت تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات نسبت به انتشار کتاب این قانون در شمارگان (۴٠٠٠) نسخه در اندازه جیبی اقدام نمود. با توجه به استقبال مخاطبین از این کتاب ، در اردیبهشت ١٣٩٣ مجددا این کتاب چاپ شده و در نهایت در این ماه به چاپ سوم رسید .
چهارمین چاپ این کتاب با اعمال ویرایش و الحاق جدول تطبیق مواد قانون آیین دادرسی کیفری ١٣٩٢ با قانون آیین دادرسی ١٣٧٨ در خرداد ماه ١٣٩٣ با شمارگان (٣٠٠٠ ) نسخه انتشار یافت.
با توجه باعرضه نسخه های موجود این چهار چاپ کتاب و ابلاغ قانون آیین دادرسی و جرایم نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیکی، در آبان ماه ١٣٩٣ پنجمین چاپ کتاب قانون آیین دادرسی کیفری پس از اعمال ویرایش دوم در(١٨۴) صفحه مشتمل بر:
قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۴ اسفند ١٣٩٢؛
فهرست فصول قانون آیین دادرسی کیفری؛
جداول تطبیق مواد قانون آیین دادرسی کیفری ١٣٩٢ با قانون آیین دادرسی ١٣٧٨و برعکس؛
به همراه قانون آیین دادرسی و جرایم نیروهای مسلح و دادرسی الکترونیکی مصوب ٨ مهرماه ١٣٩٣ ، در اندازه جیبی با قیمت ۶٠.٠٠٠ ریال زیر نظر سعید تقدیسیان و مهدی مهدی زاده آماده سازی و انتشار یافته است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند به خانه کتاب معاونت تدوین، تنقیح و انتشار قوانین و مقررات مراجعه نمایند.
«قابل ذکر است مطابق ماده ۶٩٩ این قانون ، ازتاریخ ١ تیر ١٣٩۴ لازم الاجرا می باشد.»

5.00 avg. rating (97% score) - 1 vote

آدرس موسسه حقوقی هانیه اخوان کاظمی

موسسه حقوقی اخوان در محدوده خیابان زرتشت غربی میباشد جهت هماهنگی با ما تماس بگیرید
  • دعاوی طاری چیست و انواع آن چگونه است

    دعاوی طاری چیست: در قانون آیین دادرسی مدنی با وجود شرایطی اجازه داده شده که در جریان دعوای اصلی، خوانده علیه خواهان اقامه دعوا نماید یا خواهان، دعوا یا دعاوی دیگری علیه خوانده اقامه کند، شخص ثالثی به دادرسی وارد [ادامه مطلب]

  • قرار وثیقه چگونه صادر میشود؟

    این قرار نیز مشتمل بر صدور دو قرار جداگانه است که عبارتند از: ۱) قرار اخذ وثیقه: با صدور قرار نخست، بازپرس از متهم می خواهد که برای تضمین حضورش نزد مرجع قضایی وثیقه ای با مبلغی معین بسپارد. در [ادامه مطلب]

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.