کودکان در اینترنت دنبال چه می‌گردند؟

  • جهت هرگونه سوال و دریافت راهنمایی با ما تماس بگیرید.
  • آدرس : خیابان زرتشت غربی 13
به گزارش گرداب، محافظت برخط کودک به منظور ارتقای حفاظت از کودکان جهان در اینترنت توسط ITU به عنوان اتحادیه بین المللی مخابرات ارائه شده است. در سال ۲۰۱۴ در کنفرانس WTDC (کنفرانس جهانی توسعه مخابرات) مساله ایجاد اعتماد و امنیت در استفاده از ICT با تمرکز خاص روی کودکان و جوانان مطرح شد.
یکی از فعالیت‌هایی که در این حوزه باید انجام داد، تهیه یک نقشه راه برای COP (Child Online Protection) است. از این رو ITU ابتدا پرسش‌نامه‌ای تنظیم کرد و به دولت‌ها ارائه داد. این پرسش‌نامه در خصوص سیاست‌ها و شیوه‌هایی است که در آن کشورها با استفاده از فناوری‌ها به کودکان و جوانان خدمات ارائه می‌شود در قالب دستورالعمل‌های سیاست‌گذاران برای محافظت بر خط کودکان در سال ۲۰۰۹ انتشار یافت.
اما در سال ۲۰۱۶ پاسخ‌های کشورهای اروپای شرقی مرکزی آن پرسش‌نامه دریافت و تحلیل شد. گزارش «مطالعات تطبیقی در توسعه خدمات فضای مجازی کودک و نوجوان»هم در این راستا توسط پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تهیه شده است. این گزارش  براساس پاسخ‌های دریافت‌شده از کشورها نشان می‌دهد که هر یک از این کشورها در چه وضعیتی از COP قرار دارند.
توصیه‌های انجمن OECD درباره حفاظت آنلاین از کودکان
انجمن OECD یک انجمن منحصربه‌فرد است که دولت‌ها در ذیل آن به منظور اداره چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی جهانی، با یکدیگر همکاری می‌کنند. این انجمن همچنین به منظور پاسخ‌دهی به تحولات جدید و نگرانی‌های مربوط به شرکت‌ها، اقتصاد اطلاعات و چالش‌های جمعیت، به دولت کمک می‌کند. این سازمان، محیطی فراهم می‌کند که دولت‌ها می‌توانند تجارب سیاسی را مقایسه کنند، به مشکلات مشترک پاسخ دهند، عملکردهای خوب را شناسایی و برای هماهنگی سیاست‌های داخلی و بین‌المللی، تلاش کنند.
کشورهای عضو OECD عبارتند از: استرالیا، اتریش، بلژیک، کانادا، شیلی، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، کره، لوکزامبورگ، مکزیک، هلند، نیوزیلند، نروژ، لهستان، پرتغال، جمهوری اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، انگلستان و آمریکا.
آمارهای اروپایی در مورد استفاده کودکان از اینترنت
بر این اساس کودکان اغلب در خانه از اینترنت استفاده می‌کنند. ۸۴ درصد از کودکان در آمریکا و ۶۷ درصد از کودکان در استرالیا، در خانه از اینترنت استفاده می‌کنند. در اتحادیه اروپا، ۶۵ درصد از افراد ۸ تا ۱۷ ساله، در خانه به اینترنت دسترسی دارند. کودکان بعداز خانه، در مدرسه و خانه دوستان از اینترنت استفاده می‌کنند.
کودکان در اینترنت دنبال چه می‌گردند؟
کودکان فعالیت‌های آنلاین متفاوتی بسته به سن دارند. در سال ۲۰۰۷، سازمان تنظیم مقررات ارتباطات بریتانیا (OFCOM)، فهرستی از ۲۴ فعالیت آنلاین انجام شده توسط کودکان و طبقه‌بندی‌شده براساس محدوده سنی را ارائه داد.
بازی محبوب‌ترین فعالیت کودکان ۸ تا ۱۱ ساله است، اما برای کودکان ۱۶ تا ساله، بازی در مرتبه چهارم محبوبیت قرار دارد. در واقع علاقه‌مندی‌های کودکان ۱۶ تا ۱۷ ساله به ترتیب محبوبیت عبارتند از گشت‌وگذار در اینترنت، ارسال و دریافت ایمیل و جست‌وجو و دانلود اطلاعات برای مدرسه. همچنین در حالی که ۵۳ درصد از افراد ۱۶ تا ۱۷ ساله، از سایت‌های شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، تنها شش درصد از افراد ۸ تا ۱۱ ساله، از این سایت‌ها استفاده می‌کنند.
کودکان در اینترنت دنبال چه می‌گردند؟
منبع: خبرگزاری ایسنا
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

آدرس موسسه حقوقی هانیه اخوان کاظمی

موسسه حقوقی اخوان در محدوده خیابان زرتشت غربی میباشد جهت هماهنگی با ما تماس بگیرید
  • دعاوی طاری چیست و انواع آن چگونه است

    دعاوی طاری چیست: در قانون آیین دادرسی مدنی با وجود شرایطی اجازه داده شده که در جریان دعوای اصلی، خوانده علیه خواهان اقامه دعوا نماید یا خواهان، دعوا یا دعاوی دیگری علیه خوانده اقامه کند، شخص ثالثی به دادرسی وارد [ادامه مطلب]

  • قرار وثیقه چگونه صادر میشود؟

    این قرار نیز مشتمل بر صدور دو قرار جداگانه است که عبارتند از: ۱) قرار اخذ وثیقه: با صدور قرار نخست، بازپرس از متهم می خواهد که برای تضمین حضورش نزد مرجع قضایی وثیقه ای با مبلغی معین بسپارد. در [ادامه مطلب]

Be the first to comment

Leave a Reply

ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد


*



The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.